Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Καράτουλα Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Καράτουλα Κυνουρίας, που στεγάζεται στο ανακαινισμένο κτήριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, παρέστη και χαιρέτισε, το περασμένο Σάββατο 13 Αυγούστου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Χαιρετίζοντας την εν λόγω εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καράτουλα “Αγιος Ιωάννης” -και την οποία συνέδραμε η Περιφέρεια Πελοποννήσου-, ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε “όλους τους δασκάλους των μονοθεσίων σχολείων, ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της πατρίδας μας, που τις κράτησαν όρθιες”, εκφράζοντας την ευχή “το Πολιτιστικό Κέντρο να αποτελέσει χώρο αναφοράς για ολόκληρη την περιοχή”.

Η ανακαίνιση του κτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου στον Καράτουλα χρηματοδοτήθηκε, αφ’ ενός μέσω του προγράμματος και αφ’ ετέρου τον χορηγό και ευεργέτη της περιοχής Δημήτρη Γ. Λογοθέτη, προς τον οποίον ο Πολιτιστικός Σύλλογος απένειμε τιμητική διάκριση.

Παρόντες στην πιο πάνω εκδήλωση ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, άλλοι αυτοδιοικητικοί, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καράτουλα κ.α.

Μετά την εκδήλωση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Νίκας επισκέφθηκε την περιοχή της Κυπαρισσίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο