Συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις Μητροπόλεις Μεσσηνίας και Αργολίδας

Σε προσκυνήματα της Παναγίας, στην περιοχή της δυτικής Μάνης, μετέβη προχθές Δεκαπενταύγουστο -όπως παραδοσιακά πράττει κάθε χρόνο- ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ενώ το βράδυ μετέβη στη Μονή Βουλκάνου.

Ο περιφερειάρχης, υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια, θα χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή των τριών ιστορικών μοναστηριών περιμετρικά της Καλαμάτας -Δίμιοβα, Βελανιδιά και Μαρδάκι- προσθέτοντας ότι “βρισκόμαστε εν αναμονή ολοκλήρωσης της σχετικής μελέτης”.

 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Στο μεταξύ, σε υπό τον περιφερειάρχη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, χθες Τρίτη 16 Αυγούστου, γνωστοποιήθηκε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά τη Μητρόπολη Μεσσηνίας για την άμεση επισκευή δύο εκκλησιών που έπαθαν ζημιές από την πρόσφατη πυρκαγιά στη Χρυσοκελλαριά, ενώ παράλληλα προχωρά και η προγραμματικής μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Πύλου – Νέστορος για τη διάνοιξη αγροτικών δρόμων στην περιοχή Χρυσοκελλαριά και Βασιλίτσι, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση των δυνάμεων άμεσης επέμβασης.

Εξ άλλου, στην ίδια σύσκεψη γνωστοποιήθηκε και η συνδρομή της Περιφέρειας για την αναβάθμιση -και την είσοδό του στην ψηφιακή εποχή- του ραδιοφωνικού σταθμού της Μητρόπολης Αργολίδας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο