Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου η Ε.Ο Τρίπολης- Πύργου

Για το δρόμο Τρίπολης – Πύργου μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας στο τελευτέο ΔΣ του  Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/rrsYagmrjcY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Για να γίνει κυρίως η Παράκαμψη των Λαγκαδίων απαιτούνται πόροι και ολοκλήρωση των μελετών, κάτι που είναι αρμοδιότητα της Κυβέρνησης και όχι της Περιφέρειας.

 Η Περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη και εμείς οι συνεργάτες του έχουμε δημοπρατήσει έργα ύψους 6.900.000,00 ευρώ για τη Γορτυνία και ήδη προς δημοπράτηση βρίσκονται έργα που φθάνουν τα 6 ακόμα εκατομμύρια ευρώ. Μία βόλτα μαζί με τον κ. Γατσόπουλο στο οδικό δίκτυο της Γορτυνίας θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη. 

Οι παρεμβάσεις μας είναι πολλές και μεταξύ αυτών ανέφερα το νέο ασφαλτοτάπητα στο δρόμο Σταυροδρόμι-Καλλιάνι, ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, την εργολαβία για τάπητα σε διάφορα τμήματα του δρόμου Τρίπολης-Πύργου, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, το γεφύρι των Λαγκαδιών, που μέσα στο Καλοκαίρι θα είναι έτοιμο, ύψους 700 χιλιάδων ευρώ, την εργολαβία, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ για παρεμβάσεις σε διάφορες στροφές στο ίδιο οδικό δίκτυο, τις 150 χιλιάδες ευρώ για φωτισμό στο Δωδεκάμετρο, τις 125 χιλιάδες ευρώ για τον κόμβο στη Νυμφασία. Επίσης φωτίστηκε ο κόμβος στα Μαγούλιανα, θα φωτιστεί το τμήμα στον Καμπέα, ενώ γενικά γίνονται δεκάδες παρεμβάσεις σε όλο το δίκτυο. 

Τα χρήματα είναι από το 2014 και ο κ.Γατσόπουλος αν θέλει να βοηθήσει ας κάνει παρέμβαση στην Κυβέρνησή του για να πάρουμε χρήματα.. Αλλά θέλω να πω πως ο κ.Γατσόπουλος κάνει τη δουλειά του, γιατί κάτι πρέπει να πει στους ψηφοφόρους του.

 Εμείς, όμως, κάνουμε τη δική μας δουλειά που είναι εποικοδομητική και συνεχής για τον τόπο μας….

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο