Κακοκαιρία: Κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων στην Πελοπόννησο

Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και σήμερα νωρίς το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί 909 κλήσεις για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων, αφαιρέσεις αντικειμένων και για μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Αναλυτικότερα:

Στην Περιφέρεια Αττικής 249 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 118 κοπές δέντρων, 82 αφαιρέσεις αντικειμένων και 3 αντλήσεις υδάτων.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 16 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 7 κοπές δέντρων, 1 αφαίρεση αντικειμένου, 1 άντληση υδάτων και 2 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας 20 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 5 αντλήσεις υδάτων και 7 κοπές δέντρων.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 46 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 39 κοπές δέντρων, 5 αφαιρέσεις αντικειμένων και 2 αντλήσεις υδάτων.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων 60 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 14 κοπές δέντρων, 2 αφαιρέσεις αντικειμένων, 5 αντλήσεις υδάτων και 2 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 446 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 141 αντλήσεις υδάτων, 42 κοπές δέντρων και 28 μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 19 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 11 κοπές δέντρων, 2 αφαιρέσεις αντικειμένων και 2 αντλήσεις υδάτων.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 15 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 4 αντλήσεις υδάτων, 6 κοπές δέντρων και 1 μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου 38 κλήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 12 κοπές δέντρων και 19 αντλήσεις υδάτων.

Παραμένει σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων, ενώ οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εξελιχθούν τα φαινόμενα παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης, εφ’ όσον απαιτηθεί, με διασπορά του προσωπικού και των οχημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την

Εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών σε Τρίπολη και Άστρος

Στις 30 Μαρτίου 2024, Σάββατο, ο Σύλλογός μας θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο