Το “Χρονολόγιο της Επανάστασης του 1821” παρελήφθη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το βιβλίο, με ευθύνη της Περιφέρειας, θα διατεθεί δωρεάν σε Βιβλιοθήκες, σχολεία όλων των βαθμίθων, δημόσιες υπηρεσίες, μητροπόλεις, πολιτιστικούς συλλόγους κλπ.

Παραλήφθηκαν χθες από την “Πελοπόννησος” Α.Ε. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου 3.000 τόμοι από το βιβλίο “Χρονολόγιο της Επανάστασης του 1821”, του καθηγητή Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Θανάση Χρήστου, ο οποίος είναι και ιστορικός σύμβουλος της Περιφέρειας για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Γραμμένο σε 4 γλώσσες, το εν λόγω πόνημα -το οποίο προλογίζει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας-, εμπεριέχει, πέρα από το χρονολόγιο, και πλήθος ελαιογραφιών, χαρακτικών, λιθογραφιών και εικαστικών έργων, γενικότερα, σχετικών με την Επανάσταση του 1821.

Το βιβλίο, με ευθύνη της Περιφέρειας, θα διατεθεί δωρεάν σε Βιβλιοθήκες, σχολεία όλων των βαθμίθων, δημόσιες υπηρεσίες, μητροπόλεις, πολιτιστικούς συλλόγους κλπ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο