Παναγιώτη Στασινό με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Απριλίου 09, 2019
Την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη (Τάκη) Στασινού με το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 9 Απριλίου 2019.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τον Τάκη Στασινό στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία. Διαρκώς ενσωματώνουμε σημαντικές προσωπικότητες στο συνδυασμό μας και ενισχύουμε τη δυναμική μας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Η εμπειρία του και η συμμετοχή του στα κοινά αποτελούν πολύτιμα εφόδια για την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης όχι μόνο της Μεσσηνίας, αλλά και της Πελοποννήσου γενικότερα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Παναγιώτης (Τάκης) Στασινός από την πλευρά του δήλωσε «ήταν μια πρόκληση για εμένα η υποψηφιότητά μου με τον Πέτρο Τατούλη. Ήταν αυτό που με παρότρυνε να θέσω υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη συμμετοχή μου στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα
Ο Παναγιώτης (Τάκης) Στασινός είναι Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος για τρία χρόνια.
Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στο Μεσσηνιακό, την Ομόνοια και την Καλλιθέα και έχει διατελέσει προπονητής στην Καλλιθέα και την Ομόνοια.

logofootermedia