Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής νέας γέφυρας Άκοβας από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Καταφέραμε, σε αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους και να υλοποιήσουμε ένα απαραίτητο και δύσκολο έργο στην περιοχή του Άργους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής της νέας γέφυρας της Άκοβας, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

«Συνεπείς προς τις δεσμεύσεις μας και την ευθύνη μας, εξασφαλίσαμε με τη μεθοδικότητα και τη σκληρή δουλειά μας τη δημιουργία νέας γέφυρας στη θέση Άκοβα, ώστε να την αποδώσουμε το συντομότερο προς χρήση στους πολίτες αποκαθιστώντας τις πληγές που δημιουργήθηκαν κατά τα πλημμυρικά φαινόμενα του 2013» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Με τη γέφυρα αυτή θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία η οποία διεκόπη το έτος 2013 , αφού επήλθε κατάρρευση της παλαιάς υπάρχουσας στη θέση αυτή, λόγω υπερβάλλουσας πλημμυρικής παροχής του ρέματος και επιπλέον θα δημιουργηθεί ισόπεδος κόμβος στη συμβολή της Τοπικής οδού που θα «φέρει» η γέφυρα με τη βόρεια περιφερειακή οδό του Άργους, ενώ θα εξασφαλιστεί και η κυκλοφορία των πεζών στις πλευρικές διαμορφώσεις της νέας γέφυρας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο