Ανάμεσα στα 100 άγνωστα πανέμορφα μέρη “κρύβονται” 4 ελληνικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ταξίδια δεν θα πρέπει να είναι απλά ένα πέρασμα από όμορφα τοπία κι αξιοθέατα, αλλά μια ευκαιρία για να επισκεφθούμε κάποια εκπληκτικά μέρη του κόσμου. 

Ξένη ιστοσελίδα βασισμένη σε στοιχεία από παγκόσμια ταξιδιωτική ιστοσελίδα, συνέταξε μια λίστα 100 προορισμών, που δεν φημίζονται για την επισκεψιμότητά τους, είτε είναι φυσικά ή τεχνητά τοπία, κρυμμένα θαύματα ή απλά μαγευτικά τοπία. Στα 100 ‘κρυμμένα’ μέρη, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν κι ελληνικά.

Δεν είναι πολλά, τέσσερα στον αριθμό, αλλά αξίζουν της προσοχής μας. Στο Νο. 72 βρίσκεται το Πυργί της Χίου, με τα περίτεχνα σχέδια στα σπίτια του και την πανέμορφη εκκλησία του. Στο Νο. 69, βρίσκεται η Γκιόλα, η φυσική πισίνα με τα ημιδιαφανα νερά μέσα στον βράχο στην περιοχή Αστρίς της Θάσου. Στο Νο. 16, συναντάμε τους Παξούς με τα κρυστάλλινα νερά τους. Τέλος, στο Νο. 5, βρίσκεται η Μάνη, η λοφώδης περιοχή της Πελοποννήσου που είναι γνωστή για την αρχιτεκτονική της.

newsonly.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο