Ιουνίου 09, 2016

Έργο 545.000 ευρώ "φέρνει" νερό στη Βασκίνα (video)

Για ένα πολύ σημαντικό έργο ,όπως το χαρακτήρισε, το οποίο λύνει ένα πρόβλημα χρόνων σε μια πολύ όμορφη, προβληματική αλλά παραγωγική περιοχή μίλησε σε τελευταία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

 Στην συγκεκριμένη περιοχή (πάνω από το Λεωνίδιο) ζουν  κτηνοτρόφοι με πάνω από 10.000 ζώα ,οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα την υδροδότηση.

 "Το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει πολλές προσπάθειες από την Περιφέρεια. Κάναμε   γεωτρήσεις άλλες αλλά κατέληγαν σε αδιέξοδο.

Η λύση όμως βρέθηκε από μια γεώτρηση στην περιοχή του Παστού , από την οποία θα πάρει νερό η περιοχή του Πραστού αλλά και της Βασκίνας. 

Στο τελευταίο Περιφερειακό συμβούλιο εντάξαμε 545.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό της Περιφερείας Πελοποννήσου για το έργο αυτό", δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Γιαννακούρας. - Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/notia-kynouria/item/52929-ergo-ydrefsis-aksias-545-000-evro-fernei-trexoymeno-nero-stin-vaskina-vd.html

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr