Σοκ στην Πελοπόννησο – Τρία θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα μέσα σε 24ώρες

Τρία θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν σε 24ώρες στην Πελοπόννησο με ισάριθμους νεκρούς.

Τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρες συγκρούσεις στην Μεσσηνία και Κορινθία. Νεκροί… 23χρονος, 43χρονος και 62χρονος.

-Χθες (15.6.2021) το πρωί, στο 242,6ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου – Σπάρτης, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 62χρονου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

-Χθες (15.6.2021) το απόγευμα, στο 7,5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου-Άργους, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα, ακολούθως σε ελαιόδεντρο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

-Χθες (15.6.2021) το μεσημέρι, στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ριζόμυλου-Κορώνης, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο Δ.Χ. λεωφορείο, το οποίο οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο