Κορωνοϊός: 51 άτομα νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χθες Δευτέρα 14 Ιουνίου καταγράφηκαν 23 κρούσματα (το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου ήταν 19, το Σάββατο 12 και χθες Κυριακή 7), με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 10.946.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 3 (3 το Σαββατοκύριακο, 3 το Σάββατο και 0 χθες Κυριακή), στην Π.Ε. Αρκαδίας 6 (8 το Σαββατοκύριακο, 6 το Σάββατο και 2 χθες Κυριακή), στην Π.Ε. Κορινθίας 1 (1 το Σαββατοκύριακο, 0 το Σάββατο και 1 χθες Κυριακή), στην Π.Ε. Λακωνίας 8 (2 το Σαββατοκύριακο, 0 το Σάββατο και 2 χθες Κυριακή) και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 5 (5 το Σαββατοκύριακο, 3 το Σάββατο και 2 χθες Κυριακή).

Εξ άλλου, μέχρι και χθες Δευτέρα 14 Ιουνίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 51 άτομα (τα 2 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 7, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 2, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 10, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 11 (τα 2 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 6 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 15.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο