Αντώνης Λυμπέρης: Ας καταλάβει  επιτέλους ο κ.Νίκας πως ο τουρισμός είναι συλλογική δραστηριότητα

Δελτίο Τύπου Αντώνη Λυμπέρη, Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αργολίδας της παράταξης « Νέα Πελοπόννησος».

Ας καταλάβει επιτέλους ο κ.Νίκας πως ο τουρισμός είναι συλλογική δραστηριότητα.

Παρακολουθήσαμε μια ακριβοπληρωμένη επικοινωνιακή φιέστα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το άνοιγμα του τουρισμού , η οποία δυστυχώς μάλλον υποβάθμισε επικοινωνιακά , παρά αναβάθμισε το τουριστικό προϊόν της τουριστικής Αργολίδας .

Σημαντικής αναφοράς πολιτιστικά, τουριστικά μνημεία και πανέμορφες τουριστικές περιοχές της Αργολίδας ούτε καν αναφέρθηκαν στην υποτυπώδη παρουσίαση της Αργολίδας στην έναρξη του τουρισμού στην Πελοπόννησο .

Διάφοροι αιρετοί της Περιφ. Ενότητας Αργολίδας μιλούν για τον τουρισμό και δείχνουν ικανοποιημένοι με τη μετριότητα και την κατασπατάληση χρήσιμων πόρων, που μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν σε πολλές ακόμη χρήσιμες δράσεις και σε συνεργασία με τους Δήμους της Αργολίδας και τους αξιόλογους φορείς του Αργολικού τουρισμού .

Δεν μπορεί να επιβραβεύεται η ελλιπής και αποσπασματική αναφορά στη ναυαρχίδα του τουρισμού της Πελοποννήσου που είναι η Αργολίδα .

Δεν έχει διαφανεί καμιά διάθεση συνεργασίας με κανέναν αιρετό ούτε στην Περιφέρεια αλλά ούτε με τους φορείς του τουρισμού και συνεχίζει η Περιφ. Αρχή να κινείται κατά μόνας και χωρίς συμμέτοχη των άμεσα εμπλεκομένων επαγγελματιών του τουρισμού στα όσα πολυέξοδα και περιστασιακά υλοποιεί.

Η Νέα Πελοπόννησος με αίσθημα ευθύνης πάντα θα προσπαθεί όπως έκανε μέχρι σήμερα άλλωστε, να αναδεικνύει κάθε, θέμα που έχει σχέση με την ευημερία των πολιτών και την αξιοποίηση στο έπακρον όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει στη διάθεση του ο Περιφερειακός θεσμός.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο