Νέα πρόσκληση 7,8 εκ ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για δομές πρόνοιας

Η δημιουργία, επέκταση ή αναβάθμιση υποδομών πρόνοιας είναι το αντικείμενο της νέας πρόσκλησης που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η οποία αφορά την υποβολή προτάσεων για τη χρηματοδότηση, μέσω του ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), σχετικών δράσεων.

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την πιο πάνω πρόσκληση -στο πλαίσιο της δράσης “Επέκταση, αναβάθμιση των υποδομών πρόνοιας και χώρων / δομών υγιεινής”- ανέρχεται σε 7.800.000 ευρώ.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων -μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ, στη διαδικτυακή διεύθυνση http://logon.ops.gr/– λήγει στις 15 Μαρτίου.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης, ειδικότερα, επιδιώκεται η δημιουργία ενός δικτύου υποδομών πρόνοιας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον πληθυσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η δράση αφορά σε παρεμβάσεις δημιουργίας επέκτασης ή/και αναβάθμισης υποδομών πρόνοιας (φροντίδας ηλικιωμένων, ή / και ατόμων με αναπηρία, καθώς και έργα ανάπτυξης υποδομών ανοιχτής φροντίδας κοινωνικά ευπαθών ομάδων) σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας, ώστε να εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα οι κάτοικοί της που ανήκουν στις προαναφερόμενες κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Την πρόσκληση μπορείτε να δείτε εδώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο