Ιανουαρίου 23, 2021

Στο τέλος Ιανουαρίου μετακομίζουν 3 Διευθύνσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην οδό Ναυπλίου

Ιανουαρίου 05, 2021

Το πρώτο τριήμερο της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μήνα Ιανουαρίου θα γίνει η μεταστέγαση, στο κτήριο επί της οδού Ναυπλίου, στην Τρίπολη, των τριών πρώτων από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι οποίες σταδιακά θα μετακομίσουν στο σύνολό τους στο εν λόγω οίκημα.

Οι τρεις πρώτες υπηρεσίες, που θα στεγαστούν στον όροφο του συγκεκριμένου κτηρίου, είναι οι Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων, Περιβάλλοντος καθώς και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της έδρας, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Οι εργασίες διαμόρφωσης των χώρων των γραφείων βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ διαμορφώνεται επίσης και ο χώρος που θα φιιλοξενήσει το αρχείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων, με όλες τις μελέτες (συμπεριλαμβανομένων κι αυτών των πρώην ΔΕΚΕ και ΔΕΣΕ) οι οποίες στη συνέχεια θα ψηφιοποιηθούν.

Στο μεταξύ, σε κτήριο ιδιοκτησίας της Περιφέρειας, κοντά στο στρατόπεδο της Τρίπολης, μεταφέρθηκε η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το εν λόγω κτήριο ανακατασκευάστηκε, με το μεγαλύτερο μέρος από τη σχετική δαπάνη να καλύπτεται από δωρεές, σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 20:58

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia