ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΔ. Καμπόσος: Η ΠΕΔ δεν δίνει χρήματα εάν δεν έχει τον έλεγχο...

Δ. Καμπόσος: Η ΠΕΔ δεν δίνει χρήματα εάν δεν έχει τον έλεγχο στην Πελοπόννησος Α.Ε.

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της αναπτυξιακής εταιρίας “Πελοπόννησος Α.Ε.” στην οποία η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου συμμετέχει με ποσοστό 50% και με το υπόλοιπο 50% η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/sPWisa8VISA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Είμαστε εταίροι και πρέπει να ξέρουμε, ζητήσαμε να βάλουμε δικούς μας ορκωτούς λογιστές από τον κ Νίκα αλλά θέλει να τους εγκρίνει κι αυτός. Δεν θα δώσουμε χρήματα για να κάνουν αυτοί ότι νομίζουν, δεν μας ρώτησαν ποτέ για ότι έκαναν δήλωσε στη συνέχεια ενώ τόνισε πως η ΠΕΔ είναι καιρός να αναλάβει την διοίκηση της Πελοπόννησος Α.Ε. αφού τα τελευταία 10 χρόνια έκανε κουμάντο η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρόλο που έχουν ίσο ποσοστό 50-50.

Τέλος η απόφαση της ΠΕΔ είναι να ανασταλεί η λειτουργία της Πελοπόννησος Α.Ε. και θα γίνει έλεγχος για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο