Πέτρος Τατούλης: «Οι πολίτες δεν τρώνε «σανό» κ. Νίκα…!!»

Οι εξαγγελίες έργων 221.370.000 ευρώ, υπηρετούν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία τονίζει στην ανακοίνωση του ο Πέτρος Τατούλης.

Οι εξαγγελίες έργων χωρίς αντίκρισμα και οι αόριστες υποσχέσεις αποτελούσαν πάντα βασικές αρχές της πολιτικής του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής αυτής της πολιτικής, η χθεσινή ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής του κ. Νίκα, σύμφωνα με την οποία το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ώριμα μελετητικά και θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ 2014-2020, έργα 221.370.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, μάλιστα αναφέρονται αναλυτικά και 15 έργα τα οποία δήθεν είναι ώριμα και δήθεν θα ενταχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κύριε Νίκα,  εσείς προεκλογικά δεν κατηγορούσατε την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να εντάσσονται έργα το 2019 στο ΕΣΠΑ 2014-2020, υποστηρίζοντας ότι το 2020 λήγει το πρόγραμμα, άρα δεν θα μπορούσαν να ενταχθούν το 2019 και να υλοποιηθούν το 2020…!!!

Ακόμα ένα ψέμα λοιπόν που λέγατε στους πολίτες, για να εξασφαλίσετε την ψήφο τους.

Σήμερα…!!! τον Νοέμβριο του 2020, χωρίς ακόμα να έχει δημοσιευθεί ούτε καν η πρόσκληση για ένταξη οδικών έργων 2014-2020, έρχεστε και λέτε ότι θα εντάξετε 15 έργα 221.370.000 ευρώ.

Άρα λοιπόν, εμείς λέγαμε την αλήθεια στους πολίτες ότι το πρόγραμμα λήγει το 2023, απαντώντας στο μεγάλο ψέμα που λέγατε εσείς.

Από το σύνολο των έργων που παρουσιάζετε ως ώριμα, δεν έχουν ωριμότητα μέχρι αυτήν την στιγμή ούτε τα μισά. Τα μοναδικά έργα που είναι ώριμα μελετητικά είναι τα έργα που σας παραδώσαμε και καθυστερήσατε την ένταξη τους βρίσκοντας διάφορα προσχήματα, όπως για παράδειγμα τα τμήματα Λάμπαινα-Αρχαία Μεσσήνη, Αρσινόη-Αρχαιολογικός Χώρος, Αγία Ελεούσα-Αρκαδικό και βελτίωση πρόσβασης στην περιοχή του Ισθμού.

Οι φαραωνικές σας εξαγγελίες είναι για έργα χωρίς αντίκρισμα, χωρίς μελετητική ωριμότητα, που στην περίπτωση της παράκαμψης Κάμπου-Σταυροπηγίου ξεπερνούν κάθε όριο μικροπολιτικής σκοπιμότητας.

Οι πολίτες δεν τρώνε «σανό» κ.Νίκα…

Ο λαϊκισμός μπορεί για λίγο χρονικό διάστημα να είναι αρεστός όμως αποκαλύπτεται γρήγορα το ψέμα που εμπεριέχει.

Η πολιτική που εφαρμόζετε κ. Νίκα χωρίς όραμα, χωρίς στρατηγικό σχέδιο, βασιζόμενη στα μεγάλα λόγια και στα ελάχιστα έργα, οδηγεί την Πελοπόννησο σε παρακμή, ζημιώνοντας τους πολίτες της.

Σε αυτή την πολιτική σας, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα
Μετάβαση στο περιεχόμενο