Προσλήψεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για κάλυψη κενών στις Διευθύνσεις Υγείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προχωρούν με γρήγορες διαδικασίες από την Περιφέρεια οι προσλήψεις συμβασιούχων για τις Διευθύνσεις Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν με επιστημονικό προσωπικό, τόσο οι Π.Ε. όσο και η έδρα.

Οπως διευκρίνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα καλυφθούν θέσεις γιατρών νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων, ενώ η δαπάνη μισθοδοσίας θα ανέλθει σε 800.000 ευρώ.

“Αρκεί να αναφέρω ότι σε δύο Περιφερειακές Ενότητες, οι κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας δεν έχουν γιατρούς” δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, αιτιολογώντας την ταχύτητα με την οποία προχωρούν οι διαδικασίες για τις εν λόγω προσλήψεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο