Σεπτεμβρίου 17, 2020

Ποιός είναι ο Βαγγέλης Νικήτας νέος εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Βαγγέλης Νικήτας αναλαμβάνει ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη θέση του Π. Κολιόπουλου.

Ο Νέος εκτελεστικός γραμματέας είναι ο εκπαιδευτικός και δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης  Βαγγέλης Νικήτας, ο οποίος –μεταξύ άλλων- έχει δύο θητείες ως αιρετός νομαρχιακός σύμβουλος και έχει διατελέσει αντινομάρχης Αρκαδίας το 2005 και το 2007.

Ο Βαγγέλης Νικήτας, γεννήθηκε στα Λαγκάδια, αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Τρίπολης και στη συνέχεια φοίτηε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. Κατά την διάρκεια των σπουδών του εκλέχθη στο Διοικητικό Συμβούλιο και διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών. Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς. Στη συνέχεια διορίστηκε ως εκπαιδευτικός και υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της Αρκαδίας ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν και Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Στον εκπαιδευτικό χώρο ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό, εκλεγόμενος κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Αρκαδίας και αιρετός εκπρόσωπος τόσο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Ν. Αρκαδίας όσο και στο Α.Π.Σ.Υ.Π.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2002 και του 2006 – το 2006 πρώτος σε σταυρούς – και διετέλεσε Αντινομάρχης Αρκαδίας το 2005 και το 2007. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Σίδερη, διοικητική υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης και έχοτν δυο κόρες, την Ιωάννα Χημικό και την Δήμητρα απόφοιτο της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 23:39

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr