Απαντήσεις Λαμπρόπουλου για την πορεία των έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (video)

Την Πέμπτη 6, Αυγούστου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη με θέμα τα έργα που εντάχθηκαν και απεντάχθηκαν στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/iyGZytftN1o” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα έργα τα οποία πραγματοποιούνται, είναι έτοιμα, αλλά και σε αυτά που θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε ερώτηση σχετικά με την επερώτηση του κυρίου Γιαννακούρα για τις απεντάξεις έργων ο κ. Λαμπρόπουλος είπε:

Ο κ Γιαννακούρας ανέφερε ότι ήταν έργα από τα οποία μόνον ένα προχωράμε.

Η αλήθεια είναι ότι:

Επτά από αυτά ή είναι δημοπρατημένα ή εκτελούνται.

Οκτώ από αυτά είχαν ενταχθεί το 2014-16, η επερώτηση σε ποιον απευθυνόταν, σε εμάς ή σε εκείνους που τα ενέταξαν το 2014 και ως το 2019 δεν τα είχαν υλοποιήσει; Τι νόημα έχει να ρωτάμε ”έβαλα ένα έργο το 2014 και από το 2019 ως το 2020 εσείς δεν το υλοποιήσατε;

Πέντε από αυτά θα έχουν δημοπρατηθεί ως το τέλος Σεπτεμβρίου, και εννέα ακόμα έχουν προωθηθεί στην ΤΑΠ-ΤΟΚ. Εκεί είναι και το Βαλτεσινίκο και η ύδρευση της Δόξας».

Όσον αφορά το έργο ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού δρόμου Τρίπολης – Ριζών στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, ο Aντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται χαλαρά από τις Υπηρεσίες αστοχίες σε δημόσια έργα και ότι όταν διαπιστώνεται κάποια αστοχία, πρέπει να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει ο Νόμος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο