Παναγιώτης Νίκας: Ο περιφερειάρχης είναι ο υπεύθυνος για την διαχείριση των απορριμμάτων όχι ο δήμαρχος (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαντώντας σε ερώτηση με θέμα την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Καλαμάτας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ Παναγιώτης Νίκας ανέφερε:

[iframe width=”770″ height=”500″ src=”https://www.youtube.com/embed/rsoAEjrnJN4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Με την πανδημία όπως ξέρετε έχουν κλείσει τα δικαστήρια και έχουμε σε εκκρεμότητα την τελευταία δικαστική απόφαση.

Εκείνο το οποίο διαβεβαιώνω είναι ότι επειδή έχω τραβήξει πάρα πολλά ως δήμαρχος με τα σκουπίδια θα είμαι δίπλα στους δημάρχους. Εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος, ο περιφερειάρχης είναι ο κύριος υπεύθυνος για την διαχείριση των απορριμμάτων όχι ο δήμαρχος. Ο δήμαρχος είναι για να μαζεύει τα απορρίμματα, κάποιος πρέπει να του πει που να τα πάει.

Στάθηκα δίπλα στο Δήμο Κρανιδίου, στάθηκα δίπλα στο Δήμο Δυτικής Μάνης, και βεβαίως στέκομαι δίπλα στο Δήμο Καλαμάτας που τον υπηρέτησα για τρεις τετραετίες. Ώστε να μην αντιμετωπίσει ποτέ όσο είμαι εγώ περιφερειάρχης τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισα εγώ.

Υπέγραψα εγώ την κήρυξη του Δήμου Καλαμάτας σε κατάσταση έκτακτη ανάγκη γιατί φανταστείτε να μην μπορεί να κάνει μεταφορά των σκουπιδιών.

Γενικά μέχρι να τακτοποιήσουμε το ζήτημα τους προσεχείς μήνες, θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα έχω δεσμευθεί όμως ότι θα καθαριστούν πλήρως οι δεκάδες χωματερές όπου κι αν βρίσκονται όταν θα ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο