Μαΐου 11, 2020

Παναγιώτης Νίκας: Ο περιφερειάρχης είναι ο υπεύθυνος για την διαχείριση των απορριμμάτων όχι ο δήμαρχος (video)

Απαντώντας σε ερώτηση με θέμα την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Καλαμάτας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ Παναγιώτης Νίκας ανέφερε:

Με την πανδημία όπως ξέρετε έχουν κλείσει τα δικαστήρια και έχουμε σε εκκρεμότητα την τελευταία δικαστική απόφαση.

Εκείνο το οποίο διαβεβαιώνω είναι ότι επειδή έχω τραβήξει πάρα πολλά ως δήμαρχος με τα σκουπίδια θα είμαι δίπλα στους δημάρχους. Εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος, ο περιφερειάρχης είναι ο κύριος υπεύθυνος για την διαχείριση των απορριμμάτων όχι ο δήμαρχος. Ο δήμαρχος είναι για να μαζεύει τα απορρίμματα, κάποιος πρέπει να του πει που να τα πάει.

Στάθηκα δίπλα στο Δήμο Κρανιδίου, στάθηκα δίπλα στο Δήμο Δυτικής Μάνης, και βεβαίως στέκομαι δίπλα στο Δήμο Καλαμάτας που τον υπηρέτησα για τρεις τετραετίες. Ώστε να μην αντιμετωπίσει ποτέ όσο είμαι εγώ περιφερειάρχης τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισα εγώ.

Υπέγραψα εγώ την κήρυξη του Δήμου Καλαμάτας σε κατάσταση έκτακτη ανάγκη γιατί φανταστείτε να μην μπορεί να κάνει μεταφορά των σκουπιδιών.

Γενικά μέχρι να τακτοποιήσουμε το ζήτημα τους προσεχείς μήνες, θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα έχω δεσμευθεί όμως ότι θα καθαριστούν πλήρως οι δεκάδες χωματερές όπου κι αν βρίσκονται όταν θα ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 17:35

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr