Κ. Νικολάκου: Πολύτιμος αρωγός του πολιτιστικού γίγνεσθαι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η κα Μαραγκοπούλου

Η θέση της κας Νικολάκου σχετικά με την παραίτηση της κας Βίκυ Μαραγκοπούλου από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παραίτηση της κας Βίκυ Μαραγκοπούλου από τη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:
«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της Περιφερειακής αρχής την κα Μαραγκοπούλου για τη προσφορά της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, ειδικά δε σε ότι αφορά το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο οποίο με την προσωπικότητα και τη δράση της προσέδωσε διεθνή αναγνωρισιμότητα και κύρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση του Μεγάρου Χορού στην Καλαμάτα καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης ως Υφυπουργός Πολιτισμού, σε συνεργασία με τον τότε Δήμαρχο κ. Κουτσούλη, καθώς και τον τότε Υφυπουργό Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο.

Το έργο που αφήνει παρακαταθήκη η κα Μαραγκοπούλου, αλλά και το κύρος και η εμβέλειά της δημιουργεί ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις για τη διάδοχη κατάσταση».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο