Φεβρουαρίου 13, 2020

Στην Τρίπολη ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς (vid)

Σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου βρέθηκαν στην Τρίπολη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ Νίκος Χαρδαλιάς και ο νέος αρχηγός  του Πυροσβεστικού Σώματος  κ. Στέφανος Κολοκούρης όπου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Ο κ.  Χαρδαλιάς ανέφερε: Η χώρα αποκτά επιτέλους εθνικό σχεδιασμό και επιχειρησιακά κέντρα σε κάθε μία από τις 13 Περιφέρειες. Αυτά θα δημιουργηθούν σ' ορίζοντα τριετίας. Το επιχειρησιακό κέντρο αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα βρίσκεται στην Τρίπολη, σε χώρο που θα καθοριστεί σύντομα.

Στην συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς μίλησε για τον νέο νόμο που ψηφίστηκε προ ημερών και αφορά στην αναδιάρθρωση της πολιτικής προστασίας και αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για την θωράκιση της Πελοποννήσου από τους κινδύνους που εγκυμονούν ακραία καιρικά φαινόμενα και γενικότερα η κλιματική αλλαγή.

Στο τέλος το λόγο πήρε ο νέος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Στέφανος Κολοκούρης λέγοντας ότι  είναι έτυμος να υπηρετήσει αυτό το πόστο με τον καλύτερο τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 19:15

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr