Σύσκεψη στην περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εκδηλώσεις των δήμων της Π.Ε. Αρκαδίας

Οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις των δήμων της Αρκαδίας για το 2020 που θα χρηματοδοτηθούν από τον φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας αποτέλεσαν αντικείμενο σύσκεψης που έγινε σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στην Π.Ε. Αρκαδίας, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στη σύσκεψη -ανάλογες με την οποία θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες- ο Π. Νίκας τόνισε ότι οι δήμοι καλούνται ο καθένας να αξιολογήσει τις εκδηλώσεις, ως προς τη σημασία τους, την ιστορικότητά τους, τη συμβολή τους στην οικονομία της περιοχής, αλλά και την παράδοση και να διαμορφώσουν την τελική τους πρόταση προς την Περιφέρεια.

“Κάθε δήμος θα κάνει τις επιλογές του και θα υποβάλει ένα αίτημα με τον προϋπολογισμό. Βάσει αυτών των στοιχείων θα βγει η απόφαση για την χρηματοδότησή τους” τονίστηκε στη σύσκεψη, όπου επισημάνθηκε επίσης ότι όποιες Π.Ε.

Στη σημερινή σύσκεψη στην Τρίπολη μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειαρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακου Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και εκπρόσωποι των άλλων τεσσάρων δήμων της Αρκαδίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο