Πρόσκληση προς όλους να βρεθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Τρίπολη απηύθυνε ο Παναγιώτης Νίκας (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση προς όλους να βρεθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Τρίπολη απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ολοκληρώνοντας την συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά “με ένα σημαντικό ποσόν” τον Δήμο Τρίπολης στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσθέτοντας ότι “παντού οι πόλεις στολίζονται όμορφα, αλλά ας κάνουμε όλοι μας ένα πέρασμα από την Τρίπολη”.

Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε, είναι σημαντική η συνδρομή προς την Τρίπολη και την Αρκαδία γενικότερα -“ Αρκαδία θέλει την περισσότερη βοήθεια από όλους τους νομούς. Είναι η καρδιά μας η Αρκαδία -και δεν το λέω για πολιτικούς λόγους, δεν έχω ανάγκη να το πω” κατέληξε ο Π. Νίκας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο