Τρίπολη: Συνέντευξη Τύπου για την έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 2019 (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 ανοίγει τις πύλες της στη ΒI.ΠE. της Τρίπολης, η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/vfbvrOhgoOg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νικας , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, o Αντιπρόεδρος Αργολίδας Kωνσταντίνος Γκαργκάσουλας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Αχαΐας κ. Αριστείδης Τηλιγάδας, καθώς και ο διοργανωτής της έκθεσης κ. Χρήστος Καραμπίκας.

Η έκθεση, θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει, Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 220 εκθέτες. 

Τέλος, να σημειώσουμε πως η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα διαρκέσει από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο