Τρίπολη: Συνέντευξη Τύπου για την έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 2019 (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 ανοίγει τις πύλες της στη ΒI.ΠE. της Τρίπολης, η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/vfbvrOhgoOg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νικας , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, o Αντιπρόεδρος Αργολίδας Kωνσταντίνος Γκαργκάσουλας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Αχαΐας κ. Αριστείδης Τηλιγάδας, καθώς και ο διοργανωτής της έκθεσης κ. Χρήστος Καραμπίκας.

Η έκθεση, θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει, Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 220 εκθέτες. 

Τέλος, να σημειώσουμε πως η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα διαρκέσει από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο