Οκτωβρίου 31, 2019

Βαγγέλης Γιαννακούρας: Το πρώτο γραμμάτιο του Νίκα προς τον Μητσοτάκη εξαργυρώθηκε (video)

Παρέμβαση Β. Γιαννακούρα για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης στο ΠεΣυ Πελοποννήσου

Το πρώτο γραμμάτιο του κ.Νίκα προς τον κ.Μητσοτάκη εξαργυρώθηκε απόψε

Η παράταξή του δεν ψήφισε υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Έπεσαν οι μάσκες στην σημερινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
Καμία δέσμευση δεν υπήρξε από πλευράς περιφερειακής αρχής Νίκα για την συνέχιση της λειτουργίας των μονάδων και εξηγείται γιατί ο κ.Μητσοτάκης όργωσε τον Μοριά και "έφαγε τα λυσακά του" για να εκλέξει το Νίκα Περιφερειάρχη.
Για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο γραμμάτιο που θα εξαργυρωθεί γιατί θα ακολουθήσουν και άλλα.

Παρακολουθήσαμε όλοι την άνευρη και χλωμότατη τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου και δεν καταλάβαμε "τι ήθελε να πει ο ποιητής"...Το θέμα δεν ήταν γενικά η Μεγαλόπολη και το Αρχαίο Θέατρο, ήταν το κλείσιμο των μονάδων, ήταν οι εργαζόμενοι, ήταν τα 10 χωριά που θα μείνουν χωρίς νερό, αν κλείσουν οι μονάδες, ήταν η τηλεθέρμανση που δεν θα λειτουργεί, ήταν τα κουφάρια των εργοστασιών που θα γίνουν περιβαλλοντική βόμβα, αν κλείσουν οι μονάδες.

Εγώ, κύριε Μπούρα που δεν ξέρω τι θα πείτε στους συμπολίτες σας, έχω ευαισθησία για την Μεγαλόπολη, γιατί κατάγομαι από κοντινή περιοχή και έχω γνωρίσει την πόλη και πριν το εργοστάσιο και ξέρω πως με αυτό απέκτησε φτερά και πρόσφερε στην οικονομία του τόπου μας, πως έγινε ενεργειακό κέντρο της Νότιας Ελλάδας...

Κύριε Μιχόπουλε, μην ανησυχείτε δεν θα μείνετε μόνοι σας στον αγώνα που κάνετε.. Είμαστε και εμείς εδώ οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και θα σας στηρίξουμε και ας μην το κάνει η Περιφερειακή Αρχή.

Όσο για τα περιφρονητικά λόγια του Περιφερειάρχη για την παράταξή μας στην Αρκαδία έχω να του πω πως η Αρκαδία μας τίμησε με 70% γιατί στην Αρκαδία έγιναν 500 έργα, ενώ για τα 4 εκ ευρώ του ΕΑΠ δεν είναι αραγμένα, αλλά δημοπρατημένα έργα που δεν έχουν υλοποιηθεί για να πληρωθούν.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr