Συνάντηση Μητσοτάκη – Νίκα συζήτησαν θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το σύνολο των θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου απασχόλησε τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Τετάρτη το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα. Αναλυτικά θα αναφερθεί ο περιφερειάρχης στην πιο πάνω συνάντηση και στα θέματα που συζητήθηκαν σε αυτή, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Τρίπολη.

Τη θεματολογία της συνάντησης απασχόλησαν, ειδικότερα, η στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, οι υποδομές ως προς το οδικό δίκτυο, καθώς και η άμεση επανέναρξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Ναυπλίου με την Κόρινθο -και κατ’ επέκταση με την Αθήνα.

Ακόμα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον τουρισμό, αλλά και το κορυφαίο για την Περιφέρεια θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την

Εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών σε Τρίπολη και Άστρος

Στις 30 Μαρτίου 2024, Σάββατο, ο Σύλλογός μας θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο