Οκτωβρίου 09, 2019

Η φετινή “Πελοπόννησος Expo” στο επίκεντρο της συνάντησης "Νίκα - Τρουπή"

Η φετινή “Πελοπόννησος Expo” αλλά και άλλες εκθέσεις,με έμφαση αυτές του κρασιού, απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Τρίτη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή.

Ο Π. Νίκας διαβεβαίωσε τον Γ. Τρουπή για την συνδρομή της Περιφέρειας στους ντόπιους επιχειρηματίες, σημειώνοντας ότι όσον αφορά τις εκθέσεις κρασιών, η δαπάνη για την μετάβαση των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών των 5 νομών να μετάσχουν σε αυτές θα καλυφθεί από την Περιφέρεια.

Συζητήθηκε επίσης και η διοργάνωση της φετινής έκθεσης “Πελοπόννησος Expo”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 ως τις 17 του ερχόμενου Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ Α.Ε. στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης και έχει καθιερωθεί ως μια από τις εκθέσεις – σταθμούς της Ελλάδας με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη την χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων.

Η έκθεση, την οποία διοργανώνουν από κοινού τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, αφορά τους τομείς, α) Τρόφιμα – Ποτά, β) Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση, γ) Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, δ) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική, ε) Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά και στ) Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ.

Κατά τη διάρκειά της, και η φετινή έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 09:02

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr