Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε την Κορινθία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε τη Νεμέα και είχε συνάντηση με το δήμαρχο Κώστα Φρούσιο, τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του ΔΣ με τους οποίους συζήτησε για θέματα πολιτισμού όσων αφορά την ανάδειξη και υποστήριξη των αρχαίων μνημείων και πολιτιστικών δρομένων του δήμου καθώς και θέματα παιδείας που χρίζουν άμεσου χειρισμού.

 Την ίδια ημέρα επισκέφθηκε τη γεωργική σχολή Νεμέας όπου αντάλλαξε απόψεις με σπουδαστές της αμπελουργίας και οινοποιίας σε ένα τόπο που είναι παγκοσμίως γνωστός για το μοναδικό του κρασί.

Η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας όπου συναντήθηκε με την προισταμένη και το επιστημονικό προσωπικό της εφορίας όπου είχε μια εμπεριστατωμένη συζήτηση σχετικά με τα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί σε αναπτυξιακά προγράμματα αλλά και πολιτιστικά Κορινθιακά έργα.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο