Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Επαρχίας Γκιζού της Κίνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Επαρχίας Γκιζού της Κίνας υπογράφηκε  στην Αθήνα, από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας, Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και εκπροσώπους της κινεζικής επαρχίας

.? Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και η πρέσβειρα της Κίνας Τσανγκ Τσιγιουέ.

? Στο 5ετούς διαρκείας μνημόνιο προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι θα καταβληθεί συντονισμένη προσπάθεια, µε βάση την ισότητα και το αμοιβαίο όφελος, να προωθηθούν οι φιλικές ανθρώπινες σχέσεις, η οικονομική και εμπορική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο πλευρών και η δραστηριοποίηση σε ανταλλαγές και συνεργασία στους τοµείς της οικονοµίας, του εμπορίου, του τουρισμού, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, του ανθρώπινου δυναμικού κλπ”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο