Απάντηση Νέας Πελοποννήσου στην πρώτη συνέντευξη του κ. Νίκα μετά την ορκωμοσία του

Σχολιάζοντας την πρώτη συνέντευξη του κ. Νίκα μετά την ορκωμοσία του η υπεύθυνη επικοινωνίας της Νέας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Η περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη πέτυχε να απορροφήσει 22 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από όσα της αναλογούσαν στο προηγούμενο ΕΣΠΑ»
“Ο κ. Νίκας αμέσως μόλις ορκίστηκε ομολόγησε, μετά από επικοινωνία του με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη ότι η Πελοπόννησος απεμπολεί την κατοχυρωμένη με νόμο αυτοτέλεια της στην διαχείριση του ΕΣΠΑ, αφού απείλησε ότι σε συνεννόηση με τον υπουργό η περιφέρεια μας θα απωλέσει κοινοτικούς πόρους. Οφείλει πρώτον άμεσα να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί και δεύτερον να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή, γιατί υποβαθμίζει απόλυτα το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας. Του δηλώνουμε ότι η Νέα Πελοπόννησος θα παραμείνει αυστηρός θεματοφύλακας, ώστε η Περιφέρεια και οι Πελοποννήσιοι πολίτες να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από τους διαθέσιμους πόρους, τη στιγμή μάλιστα που κατά την προηγούμενη αναθεώρηση του ΕΣΠΑ πέτυχε με το σχέδιο και τη διεκδικητική της ικανότητα να εξασφαλίσει επιπλέον 22 εκατομμύρια ευρώ για την Πελοπόννησο.
«Έπεσαν οι μάσκες Νίκα στο έργο της διαχείρισης των αποβλήτων του Πέτρου Τατούλη»
Σε ότι αφορά το θέμα των σκουπιδιών η υποκρισία του κ. Νίκα επιτέλους αποκαλύφθηκε. Ομολόγησε πλέον δημόσια ότι το έργο ΣΔΙΤ είναι προϊόν διεθνούς διαγωνισμού και δεν αλλάζει. Του θυμίζουμε ακόμα μια φορά δημόσια ότι είναι έργο του Πέτρου Τατούλη και της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου και ότι ο ίδιος θα πρέπει επιτέλους να απολογηθεί στους πολίτες για τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε η ανάθεσή του για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Καλαμάτας. Επίσης του επισημαίνουμε ότι η σύμβαση φέρει την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη , την ώρα που τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί επιχείρησαν να μπλοκάρουν το έργο.
«Δεν μπορούν να υπάρξουν συνεργασίες ψέματα, κοροϊδίες και ακραίες κομματικές συμπεριφορές»
Θα πρέπει επίσης να σταματήσει να επενδύει στη λογική της αποστασίας, που τόσο έχει πληγώσει τον τόπο, προκειμένου να “εκβιάσει” την πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αφού βλέπει ότι οι συνεργασίες που φανταζόταν δεν του “βγαίνουν”. Η Νέα Πελοπόννησος αναδείχθηκε νικήτρια στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών με ίδιο αριθμό συμβούλων με την παράταξή του και θα είναι πιο ισχυρή και πιο ενωμένη από ποτέ σεβόμενη την εντολή των πολιτών. Δεν μας πείθει άλλωστε για την υπερκομματική του πολιτική κουλτούρα όταν υμνεί προβεβλημένα στελέχη του Σύριζα στην Πελοπόννησο, δεδομένου ότι η κάθοδός του στην Περιφέρεια είχε ακραία κομματικά χαρακτηριστικά. Αποτελεί άλλωστε πολιτική οπισθοδρόμηση για την Πελοπόννησο η απόλυτη κομματικοποίηση των περιφερειακών εκλογών από τους κ.κ. Νίκα και Μητσοτάκη.
«Ο κ. Νίκας ακολουθεί την γνωστή παροιμία: Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης»
Οφείλει τέλος να πάψει να κρύβει την πολιτική του αμηχανία πίσω από ρεβανσιστικές λογικές και απειλές ελέγχων από ιδιωτικές εταιρείες. Του δηλώνουμε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα σε αντίθεση με τον ίδιο που κορόιδεψε τους πολίτες με ψέματα και σήμερα πια ξεδιπλώνει το πραγματικό του πρόσωπο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο