Συνέντευξη Τύπου του Παναγιώτη Νίκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο κ. Παναγιώτης Νίκας στο Ξενοδοχείο Μαίναλον στην Τρίπολη, λίγες ώρες μετά τα εκλογικά αποτελέσματα του β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F468023100632463%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

“Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του στο πρόσωπό μου, να είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, την στήριξη που μου παρέσχεσε στη συνέχεια ο κομματικός μηχανισμός, τον πρώην Πρόεδρο κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ήταν δίπλα μου σε όλον αυτόν τον αγώνα και τον Βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό του από την αρχή, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα το οποίο είχαμε”, ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Νίκας κατά την έναρξη της συνέντευξή του. 

Συνεχίζοντας, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους 77 υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους του, διευκρινίζοντας πως θα αξιοποιηθούν κατά την εξειδίκευσή τους στα θέματα στα οποία αφορούν στην διοίκηση της Περιφέρειας. 

Απευθυνόμενος στον λαό της Πελοποννήσου εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους Κορίνθιους, τους Αρκάδες, τους Λάκωνες και τους Μεσσήνιους οι οποίοι έδωσαν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν το περίμενε κανένας και είναι αποτέλεσμα ενός μεγάλου και πολύμηνου αγώνα, όπως ανέφερε, ενώ συνεχίζοντας, είπε: “ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους εκείνους που μας ψήφισαν και που έχουν διαφορετική ιδεολογία και πολιτική αναφορά από εμάς. Εμείς δεν θα είμαστε κομματικός μηχανισμός, το λέω τώρα μετά τις εκλογές όπως το έλεγα και πριν. Δεν θα είμαστε κομματικός βραχίονας, είμαστε αυτοδιοίκηση, θέλουμε να συνθέσουμε και θα το κάνουμε με απόλυτο σεβασμό στην ιδεολογία και την πολιτική άποψη του καθενός. Γι’ αυτό ευχαριστώ δύο φορές όλους αυτούς μας έφτασαν στο 54%”.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως ” θα διοικήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου με δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα. Βασική προτεραιότητα θα είναι η Αρκαδία και η Τρίπολη επισημαίνοντας πως, “η Αρκαδία έχει σοβαρά προβλήματα και θα συνεργαστούμε με τους φορείς της Αρκαδίας, τους Βουλευτές, το Επιμελητήριο, την Ένωση Αγροτικών Συναιτερισμών, όλους τους Θεσμικούς παράγοντες προκειμένου να επιλύσουμε προβλήματα γιατί μεταξύ άλλων η Αρκαδία και η Τρίπολη είνα η ψυχή του Έθνους μας”. 

“Ξεχωρίζω την Αρκαδία από τις άλλες περιοχές γιατί μας έχει πάρα πολύ ανάγκη και αυτό δεν θα το επαναλάβω πουθενά αλλού και θέλω να ξέρετε επίσης ότι η Τρίπολη θα είναι η παντοτινή Πρωτεύουσα της Πελοποννήσου”. 

Ιδιαίτερη αναφορά επίσης έκανε στην προώθηση των σημαντικών έργων και όχι των μικρών τα οποία θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής και θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη, διευκρινίζοντας πως όλες οι προγραμματικές συμβάσεις θα γίνονται πάντοτε σε συνεργασία με τους δήμους, χαρακτηρίζοντας τον δήμο ως τον κύριο πυλώνα της αυτοδιοίκησης.

“Η πολιτική του χαρτοπόλεμου τελείωσε. Οι πόροι είναι πολύτιμοι και θα πάνε σε μεγάλα και σημαντικά έργα για την ανάπτυξη του τόπου. Όχι τα χρήματα για ρουσφέτια, για μικροπολιτικές και για πολιτικά τζάκια”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.  

Με τη φράση “φως και σχέσεις διαφάνειας”, όπως αρκετές φορές επανέλαβε πως θα τηρηθεί σε όλους τους τομείς, με την ίδια έκλεισε την πρώτη του συνέντευξη ο κ. Παναγιώτης Νίκας, δίνοντας εν συνεχεία τον λόγο στους δημοσιογράφους να θέσουν ορισμένα ερωτήματά τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τετάρτη 24/04/2024 λόγω εργασιών δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα...

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο