Δηλώσεις Παναγιώτη Νίκα μετά τη νίκη: “θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας!”

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πελοποννησιακό λαό που σε αυτούς τους 8 μήνες του προεκλογικού αγώνα σε πόλεις και χωριά της Πελοποννήσου μας έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή του και την ανάγκη για αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θέλω να πω ευθέως ότι από αύριο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση. Μια προσπάθεια, η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη και την εύρεση του κοινού τόπου, ώστε να επιλύσουμε τα μεγάλα προβλήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους 77 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας, τους συνοδοιπόρους μου σε όλη αυτή τη διαδρομή, που θα είναι και οι βασικοί μου συνεργάτες για τη νέα πορεία προς την ανάπτυξη στην Περιφέρειά μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες που μας ψήφισαν, και κυρίως σε εκείνους, οι οποίοι δεν έχουν την ίδια με εμένα ιδεολογική και πολιτική αναφορά. Σας ευχαριστώ όλους και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Την αγάπη σας θα την ανταποδώσω! θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και με ταπεινότητα.

Η Νίκη μας είναι νίκη για όλη την Πελοπόννησο, την Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και για αυτό θα βρεθώ αυτές τις μέρες σε όλους τους νομούς, να ευχαριστήσω από κοντά τους ανθρώπους που μας στήριξαν. Σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 13.00 θα δώσω Συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, στο ξενοδοχείο Μαίναλο, στις 20.00 θα βρίσκομαι στην Κόρινθο (Εκλογικό Κέντρο Κορινθίας), αύριο Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 19.00, θα βρίσκομαι στη Σπάρτη (Εκλογικό Κέντρο Λακωνίας) και στις 21.00 στο Ναύπλιο (Εκλογικό Κέντρο Αργολίδας).

Σας ευχαριστώ και πάλι! Από σήμερα κιόλας ξεκινά η σκληρή δουλειά! 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο