Πέτρος Τατούλης :«Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη να υπερασπιστούν την Πελοπόννησο»

«Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη που αφορά τον τόπο μας, την προοπτική και το μέλλον του, και όχι τα κόμματα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος κ. Πέτρος Τατούλης σε συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΕΡΑ Καλαμάτας, Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και Πολιτεία FM την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και σημείωσε «οι πολιτικές και κομματικές εκλογές κρίθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές, όπου η Νέα Δημοκρατία υπερίσχυσε με εκκωφαντική διαφορά 9,5 μονάδων».

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα για τη νίκη του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου την προσεχή Κυριακή στις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές, «γιατί έχω πίστη στους πολίτες, στους ανθρώπους και στην κοινωνία της Πελοποννήσου ότι επιθυμούν να συνεχιστεί η πορεία προς τα μπρος. Δεν θέλουν να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν ενός μικρού Δήμου ή μιας μικρής Νομαρχίας».   

«Αποδείχθηκε επαγγελματίας δυσφημιστής της Πελοποννήσου ο κ. Νίκας, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί δυσφημεί την Πελοπόννησο δημιουργώντας τεράστιες ρωγμές στην προσπάθεια που γίνεται για την προοπτική της να καταστεί φιλική για τους πολίτες και τους επισκέπτες της. Δίνει την εικόνα ενός καλοκουρδισμένου μαγνητοφώνου που συνεχώς επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει καταθέσει έστω και μία προγραμματική πρόταση για την Πελοπόννησο» δήλωσε ακόμη ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «να τον χαίρονται όσοι τον επέλεξαν για υποψήφιο Περιφερειάρχη. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον ακραίο του λαϊκισμό, που δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνία και τους πολίτες της Πελοποννήσου».

Το πρόσωπο που ζητά την εμπιστοσύνη των πολιτών, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, θα πρέπει να είναι υπερήφανο και να μπορεί να μιλά απευθείας με τους πολίτες, χωρίς την προστασία άλλων προσώπων. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Καλαμάτας εδώ και 4 μήνες δεν έχει βρεθεί πουθενά μόνος του, παρά έχει ανάγκη τη συνοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, του τέως Πρωθυπουργού, Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτών του κόμματος ακόμα και του Έλληνα Επιτρόπου. Αυτή δεν είναι εικόνα υπερήφανου αυτοδιοικητικού.

«Από την πλευρά μου δεν κρύφτηκα ποτέ και συνεχίζω να μιλώ απευθείας με τους πολίτες. Σέβομαι επίσης σε απόλυτο βαθμό τους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών. Αυτό που συμβαίνει στην Πελοπόννησο από την πλευρά του απερχόμενου Δημάρχου και του κόμματος που του έχει δώσει χρίσμα, με τις τόσο άγριες παρεμβάσεις του για να επιβάλλει τον κ. Νίκα, είναι άμεση παρέμβαση στο συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών να ψηφίζουν ελεύθερα και κατά συνείδηση» δήλωσε ο κ. Τατούλης.

«Αποτελώ ένα από τα ιστορικότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ποτέ δεν αποστασιοποιήθηκα από τις ιδεολογικές αρχές του κεντροδεξιού χώρου και της φιλελεύθερης ιδεολογίας» σημείωσε τέλος ο Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε «αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η διαπίστωση ότι όσο περισσότερο ασκούνται πιέσεις στους πολίτες και όσο περισσότερο προκαλούνται, τόσο καλύτερα αντανακλαστικά αναδεικνύει η κοινωνία απέναντι σε αυτές τις πρακτικές». 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο