Ιανουαρίου 28, 2021

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 | Η Περιφέρεια ψήφισε ΙΟΝΙΑΝ!

Μαΐου 29, 2019

Τρεις Περιφέρειες και 13 Περιφερειακές ενότητες ψήφισαν ΙΟΝΙΑΝ! Το ΙΟΝΙΑΝTV για περισσότερες από 8 ώρες, μετέδωσε με εγκυρότητα και έγκαιρα τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, αλλά και των Ευρωεκλογών.

Ολόκληρη η ομάδα του IONIAN, ενός εκ των κορυφαίων περιφερειακών τηλεοπτικών Σταθμών της Ελληνικής Επικράτειας , με απευθείας συνδέσεις με κάθε μεγάλη πόλη της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και του Ιονίου, μετέφερε το κλίμα που επικρατούσε το βράδυ της Κυριακής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πλήθος των ταυτόχρονων απευθείας συνδέσεων έφτασε τις οκτώ, κάτι το οποίο είναι πρωτόγνωρο για την Περιφερειακή Τηλεόραση.

ionian1

Η μαραθώνια εκπομπή ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης, με τον Ανδρέα Παπαδημητρίου και την Νατάσα Πατρινού, να δίνουν εικόνα και πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία, ενώ από τις 19.00 στην παρουσίαση προστέθηκαν οι Νίκος Γιαπρακάς και Τάσος Θεοδόσης. Στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, το ΙΟΝΙΑΝ είχε στήσει υπαίθριο στούντιο, από όπου η Νατάσα Τραγουστή, συνομιλούσε με εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ η Λίνα Μπάστα και ο Γιάννης Πομώνης  μετέδιδαν όλα όσα γινόντουσαν στα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων. Στη Ναύπακτο τον παλμό έδινε ο Γιάννης Κοργιαλάς και ο Βασίλης Δελημάρης.

ionian2

Η Περιφέρεια είχε την δική της φωνή και την δική της πληροφόρηση στο ΙΟΝΙΑΝ. Οι τηλεθεατές στην Μεσσηνία, την Αρκαδία, την Λακωνία, την Ηλεία, την Αργολίδα και  την Κορινθία, μάθαιναν τα αποτελέσματα των εκλογών μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ.

ionian3

Ο Περικλής Πατσούρης από τον Πύργο, ο Ιάσονας Τσόλης στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τρίπολη, η Στεύη Κουτσουδάκη και ο Γιάννης Σινάπης στην Καλαμάτα, ο Τάκης Κούρος, η Σόφη Βαφάκου και ο Χρήστος Πετρούλιας στην Σπάρτη, ο Γρηγόρης Καρωνίδης στο Κιάτο, ο Δημήτρης Ζογκόκης στη Κυπαρισσία, ενώ στο Iόνιο, οι απευθείας συνδέσεις με το διοικητήριο της Ζακύνθου και την Γεωργία Καλαμαρά, έδειχναν το στίγμα των εκλογών στα νησιά και την Περιφέρειά τους.

ionian41

Καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς, κάρτες με τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών ενημέρωναν τους τηλεθεατές για τα ποσοστά των υποψηφίων και την εικόνα που θα έχουν τα δημοτικά συμβούλια την επόμενη μέρα.

Το ΙΟΝΙΑΝ και στον Β γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019 θα είναι στις επάλξεις για τη σωστή και γρήγορη ενημέρωση του τηλεθεατή, για τον τόπο του.

Σε μια ακόμα μαραθώνια μετάδοση, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, θα δώσουν στον “αέρα”, όλες τις πληροφορίες για τα αποτελέσματα των εκλογών που θα ορίσουν τις Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές για την επόμενη τετραετία, με την σφραγίδα του ΙΟΝΙΑΝ.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia