Επίσκεψη Γιάννη Μπουντρούκα στην Κυνουρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 την όμορφη Κυνουρία επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πελοποννησιακή Συμμαχία” Γ. Μπουντρούκας μαζί με υποψ. Περιφερειακούς Συμβούλους και εθελοντές. 

“Αρχικά συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Β. Κυνουρίας, κ. Π. Μαντά και εν συνεχεία περπατήσαμε στην αγορά, συνομιλήσαμε με πολίτες και επαγγελματίες του τόπου. Ανταλλάξαμε απόψεις για ζητήματα που αφορούν την  αγορά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

boudroukas kinouria3

kinoyria boudroukas1
 
Μετά ταξιδέψαμε στο γραφικό Λεωνίδιο. Εκεί βρεθήκαμε με φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας, όπου συζητήσαμε για τα προβλήματα της περιφέρειας, συζητήσαμε πιθανές λύσεις που αφορούν αγροτική και τουριστική ανάπτυξη την επόμενη ημέρα των εκλογών.
 kinoyria boydroukas2
Σειρά είχε μετά ο όμορφος Τυρός, όπου τύχαμε ένθερμης υποδοχής κατοίκων- φίλων της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Μας έκανε εντύπωση το μεράκι και η προσπάθεια που κάνουν για την ανάδειξη του τόπου με τη βοήθεια εκδηλώσεων όπως το TyrosRun, που φέτος έλαβε χώρα 11-12 Μαΐου. 
 boudroukas kinouria 4
Η Αρκαδία δεν είναι σε μειονεκτική θέση. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες, πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν, όμως τα δυνητικά πλεονεκτήματα είναι τεράστια, αρκεί να δουλέψουμε..
 boudroukas kinouria 5
Γι΄ αυτό η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» είναι εδώ για να μείνει, για να εκφράσει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και τα αιτήματα όλων των πολιτών της περιφέρειας”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο