Ιανουαρίου 23, 2021

Επίσκεψη Γιάννη Μπουντρούκα στην Κυνουρία

Μαΐου 14, 2019

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 την όμορφη Κυνουρία επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πελοποννησιακή Συμμαχία" Γ. Μπουντρούκας μαζί με υποψ. Περιφερειακούς Συμβούλους και εθελοντές. 

"Αρχικά συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Β. Κυνουρίας, κ. Π. Μαντά και εν συνεχεία περπατήσαμε στην αγορά, συνομιλήσαμε με πολίτες και επαγγελματίες του τόπου. Ανταλλάξαμε απόψεις για ζητήματα που αφορούν την  αγορά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

boudroukas kinouria3

kinoyria boudroukas1
 
Μετά ταξιδέψαμε στο γραφικό Λεωνίδιο. Εκεί βρεθήκαμε με φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας, όπου συζητήσαμε για τα προβλήματα της περιφέρειας, συζητήσαμε πιθανές λύσεις που αφορούν αγροτική και τουριστική ανάπτυξη την επόμενη ημέρα των εκλογών.
 kinoyria boydroukas2
Σειρά είχε μετά ο όμορφος Τυρός, όπου τύχαμε ένθερμης υποδοχής κατοίκων- φίλων της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Μας έκανε εντύπωση το μεράκι και η προσπάθεια που κάνουν για την ανάδειξη του τόπου με τη βοήθεια εκδηλώσεων όπως το TyrosRun, που φέτος έλαβε χώρα 11-12 Μαΐου. 
 boudroukas kinouria 4
Η Αρκαδία δεν είναι σε μειονεκτική θέση. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες, πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν, όμως τα δυνητικά πλεονεκτήματα είναι τεράστια, αρκεί να δουλέψουμε..
 boudroukas kinouria 5
Γι΄ αυτό η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» είναι εδώ για να μείνει, για να εκφράσει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και τα αιτήματα όλων των πολιτών της περιφέρειας".

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia