Ιανουαρίου 24, 2021

Στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των εργαστηρίων του ΚΕΚ ΠΕ Μεσσηνίας παρευρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης

Μαΐου 13, 2019

Στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης δημιουργημάτων των εργαστηρίων του ΚΕΚ ΠΕ Μεσσηνίας, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, όπου συνεχάρη όλους τους αρμόδιους για την επιτυχημένη εκδήλωση και την ποιότητα των αποτελεσμάτων που έχει να επιδείξει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «φτιάξαμε τη σπουδαιότερη δομή δια βίου μάθησης στην Πελοπόννησο».

Πέτρος Τατούλης «Φτιάξαμε τη σπουδαιότερη δομή δια βίου μάθησης στην Πελοπόννησο»

«Τους στόχους τους περπατήσαμε μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία. Το αποτέλεσμα ανήκει σε όλους εσάς, που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Ποια είναι τα επόμενα βήματα; Να δείξουμε καινούργιους δρόμους στην επαγγελματική αποκατάσταση και στην επιχειρηματική δραστηριότητα στον τόπο μας. Να δημιουργήσουμε ομάδες επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το καινούργιο μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κάνουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.tatoulis dianiou1

Μιλώντας στους Μεσσήνιους ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι «για πρώτη φορά τα τοπικά προβλήματα και οι λύσεις τους αποτελούν το διακύβευμα, και όχι η οπαδική επιλογή προσώπων. Γιατί ο άδολος πατριωτισμός των απλών ανθρώπων απαιτεί καθαρή σχέση των πολιτικών με τους πολίτες.  

tatoulis dia viou4

Εδώ στην Πελοπόννησο πριν από εννέα χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τους πολίτες αυτό το ταξίδι και καταφέραμε να βγούμε από τα χαρακώματα των πράσινων, των κόκκινων και των μπλε καφενείων. Και να συμπορευτούμε όλοι μαζί για το καλό του δικού μας τόπου. Και σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα θα κερδίσουμε».

tatoulis di viou5

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia