Μαΐου 08, 2019

Περιοδεία Πέτρου Τατούλη σε Χρύσαφα, Γκοριτσά, Αγίους Αναργύρους, Γεράκι, Άγιο Δημήτριο, Νιάτα, Απιδιά, Γλυκόβρυση, Βλαχιώτη, Σκάλα

Στα ιστορικά Χρύσαφα και στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας, στη Γκοριτσά, στους Αγίους Αναργύρους, στο Γεράκι, στον Άγιο Δημήτριο, στα Νιάτα, στην Απιδιά, στη Γλυκόβρυση, στον Βλαχιώτη και στη Σκάλα βρέθηκε την Δευτέρα 6 Μαΐου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά στενών του συνεργατών.

Οι Λάκωνες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Περιφερειάρχη και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα έργα που έχουν συντελεστεί μέχρι σήμερα, αλλά και τα σχέδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το μέλλον.

«Στήριγμά μας οι ίδιοι οι πολίτες. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Ο Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει με την ίδια ζέση, το έργο το οποίο επιτελεί εννιά χρόνια τώρα και επανέλαβε ότι στήριγμά του είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Ευχαρίστησε τους συμπολίτες του, τους συνεργάτες του για το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, ενώ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πέρα από κομματικές αγκυλώσεις φέρνει εις πέρας τις δεσμεύσεις που έχει θέσει.

«Κριτής μου ο ίδιος ο λαός της Πελοποννήσου που με έχει τιμήσει με την εμπιστοσύνη του για δύο εκλογικές αναμετρήσεις», τόνισε ο Πέτρος Τατούλης, δεχόμενος ερωτήσεις από σκεπτόμενους Λάκωνες.

«Οι παρακάμψεις του Βλαχιώτη και Τάραψας είναι στο δρόμο της υλοποίησης»

Ο Πέτρος Τατούλης ανέλυσε το όραμά του για την Πελοπόννησο. «Οι παρακάμψεις του Βλαχιώτη και της Τάραψας (Χάνια Βασιλακίου) είναι  στο δρόμο της υλοποίησης».

Έχει εγκριθεί ακόμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συνεδρίαση του της Τετάρτης 3 Απριλίου και μετά από εισήγηση της κ. Τζανετέα, η πρόταση για ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο πολύ σημαντικών έργων στη Λακωνία.

1) Βελτίωση της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου (παράκαμψη οικισμού Χάνια Βασιλακίου ) με προϋπολογισμό 7.800.000,00€ και

2) Παράκαμψη οικισμού Βλαχιώτη με προϋπολογισμό 18.000.000,00€

Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα σε δηλώσεις τους τόνισαν την αναγκαιότητα κατασκευής αυτών των δύο μεγάλων αναπτυξιακών έργων που βελτιώνουν κατά πολύ την προσβασιμότητα και την ασφάλεια των βασικών οδικών αξόνων προς την Νότια Λακωνία, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων όλης της Λακωνίας.

Tο μεγαλύτερο λιμενικό έργο είναι στη Λακωνία και είναι το λιμάνι του Γυθείου

Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε και στο λιμάνι του Γυθείου. «Το λιμάνι του Γυθείου είναι το μεγαλύτερο δημόσιο λιμενικό έργο στην Ελλάδα. Η επέκταση του λιμανιού του Γυθείου αυξάνει τη στρατηγική του θέση στο νοτιότερο χερσαίο άκρο της χώρας και αποτελεί καταλυτικό τόσο για τον τουρισμό, όσο και για την αγροτική οικονομία της Νότιας Ελλάδας».

tat periodia2

«Τη σχέση μου με τους Πελοπονννησίου κανένας κομματικός μηχανισμός δεν θα τον διαρρήξει »

Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στην άρρηκτη σχέση του με τους Πελοποννησίους, που κανένα κόμμα δεν κατόρθωσε να υπερνικήσει.  «Οι μόνες  δεσμεύσεις που ανέλαβα είναι απέναντι στους πολίτες. Στη Νέα Πελοπόννησο δουλεύουμε σκληρά μόνο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Και όλοι μαζί δημιουργούμε μια περιφέρεια που ευημερεί χτίζοντας τη δική της οικονομία».

tat periodia1

tat periodia3

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr