Γιάννης Μπουντρούκας: Ένα πανάκριβο αφήγημα με μηδενικά αποτελέσματα

Μαΐου 02, 2019
Μια επίσκεψη στα σπήλαια του Διρού στη Μάνη είναι ικανή να καταρρίψει το αφήγημα της Μυθικής Πελοποννήσου της απερχόμενης περιφερειακής αρχής του κ. Τατούλη. Ένα πανάκριβο αφήγημα με μηδενικά αποτελέσματα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας.

Τα σπήλαια του Διρού που τα επισκέπτονται σε ετήσια βάση περίπου 100.000 επισκέπτες βρίσκονται στην εγκατάλειψη. Η έλλειψη προσωπικού και ιδιαίτερα των λεμβούχων δημιουργεί προβλήματα αφού την ημέρα μπορούν να ξεναγηθούν 600 περίπου επισκέπτες όταν το καλοκαίρι φτάνουν εκεί πάνω από 1.500 επισκέπτες την ημέρα με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να εξαντλούνται και μεγάλος αριθμός επισκεπτών να φεύγει απογοητευμένος από την περιοχή. Αλλά και το πρόβλημα της σήμανσης ακόμη δεν έχει λυθεί παρά τις υποσχέσεις. Όσο για το μουσείο αναμένει ακόμη την απόφαση της περιφερειακής αρχής να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Για τον συνδυασμό μας «Πελοποννησιακή Συμμαχία» τα θέματα αυτά έχουν προτεραιότητα στο αναπτυξιακό μας σχέδιο και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε αφού έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες και όχι οι κοκορομαχίες του κ. Τατούλη και του κ. Νίκα που προσπαθούν να κάνουν τον προεκλογικό αγώνα αρένα.

boudroukas spilaio dirou1

Από την άλλη καλούμε τον κ. Δέδε που συνεχίζει να κατέχει κυβερνητική θέση να μας πει γιατί εγκαταλείφθηκαν από την κυβέρνηση τα σπήλαια του Διρού;

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

Τελευταία τροποποίηση στις 2 Μαΐου 2019 %17:%Μαϊ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia