Την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Κωνσταντινοπούλου με τη Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου στο Συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για ένα δραστήριο, νεαρό κορίτσι, που θα προσφέρει τα μέγιστα στη Λακωνία με την φρεσκάδα και την ενέργειά της».

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου δήλωσε: «Έπειτα από κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, να συμμετάσχω στο συνδυασμό ‘Νέα Πελοπόννησος’, ως περιφερειακή σύμβουλος, ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά, έχοντας στόχο, την ενεργή δραστηριοποίησή μου στα κοινά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μου, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω μόνιμα και αγαπώ,  μέσα από καινοτόμες ιδέες και εξωστρεφή προσανατολισμό».

tatoulis konstandinopoulou a

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό της υποψήφιας.

stavroula kwnstantinopoulou lakwnia

Η Κωνσταντινοπούλου Σταυρούλα, 25 ετών, κατάγεται από τους Μολάους Λακωνίας και είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του τμήματος Διοίκησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου της Αγγλικής γλώσσας και του πιστοποιητικού  Grow Greek Tourism & Digital Marketing Online της Google.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο