Νέα υποψήφια για την Π.Ε. Αρκαδίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Δέδες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την κ. Τζένη Δημητρακοπούλου για την Π.Ε. Αρκαδίας ανακοίνωσε από την Μεγαλόπολη ο επικεφαλής της παράταξης “Νέοι Δρόμοι” κ. Γιώργος Δέδες.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/MzFU0pGfivQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Κατά την περιοδεία του στην πόλη της Μεγαλόπολης και στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο κ. Δέδες αναφέρθηκε στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του στην Αρκαδία ανακοινώνοντας και μία νέα υποψηφιότητα.

Πρόκειται για την διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό Τεχνολογίας Υπολογιστών κ. Τζένη Δημητρακοπούλου.

Η κ. Τζένη Δημητρακοπούλου κατάγεται από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας.

Είναι παντρεμένη με τον κ. Παναγιώτη Κουστένη, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Δημητσάνα Αρκαδίας και μητέρα δύο παιδιών.

Εργάζεται ως μηχανικός στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης, ενώ επί σειρά ετών έχει εργαστεί και στον Δήμο Γορτυνίας όπου διετέλεσε προϊσταμένη στο νευραλγικό πόστο των χρηματοδοτήσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο