Περιοδεία του Γιώργου Δέδε στη Μεγαλόπολη (video – pics)

Περιοδεία πραγματοποίησε την Παρασκευή στις 12 Απριλίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και υποφήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιώργος Δέδες στην πόλη της Μεγαλόπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/DI5p-vPz09g” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν το Δημαρχείο Μεγαλόπολης. Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Διονύση Παπαδόπουλο όπου και παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα.

Ο κ. Παπαδόπουλος αφού καλωσόρισε τον κ. Δέδε, τόνισε μεταξύ άλλων, πως δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την πόλη της Μεγαλόπολης και πως δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολείται με ζητήματα της περιοχής.

Συνεχίζοντας, τόνισε πως προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στο κομμάτι των υποδομών, επισημαίνοντας την καλή συνεργασία που είχε ο Δήμος και οι φορείς της πόλης με τον κ. Δέδε, ο οποίος βοήθησε σε έκτακτες ανάγκες και με τακτικές χρηματοδοτήσεις του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν βασικά ζητήματα εννοώντας κυρίως αυτά που προκλήθηκαν μετά από τις καταστροφικές συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων. 

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο κ. Δέδες ο οποίος αφού επιβεβαίωσε την καλή συνεργασία που υπήρξε με τον Δήμο έτσι ώστε να ολοκληρωθούν μεγάλα έργα για την περιοχή, αναφέρθηκε στα βήματα που θα ακολουθήσει ως παράταξη λέγοντας χαρακτηριστικά πως, “έχουμε αναδείξει ως παράταξη ζητήματα στρατηγικού χαρακτήρα που αφορούν την Περιφέρεια και τα προβλήματά της. Γνωρίζετε ότι καμία παράταξη από μόνη της δεν μπορεί να διοικήσει την Περιφέρεια και το περιφερειακό συμβούλιο. Εκεί λοιπόν θα χρειαστούν συμφωνίες. Για εμάς οι συμφωνίες αυτές δεν μπορεί να είναι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ή συμφωνίες κατανομής και νομής της εξουσίας. Εμείς θέλουμε συμφωνίες αρχών και προγραμμάτων, συμφωνίες για το πώς θα πάμε, τι θα κάνουμε, με ποιά βήματα θα υλοποιήσουμε τα συμφωνηθέντα. Άρα ο διάλογος και η συναίνεση είναι μονόδρομος.”

Πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης, ο κ. Δέδες αναφέρθηκε στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που τον συνόδευαν.

Ο πρώτος ήταν ο νυν Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Γιαννόπουλος, η πολιτικός μηχανικός κ. Μαρία Κόντου, η διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός Τεχνολογίας Υπολογιστών κ. Τζένη Δημητρακοπούλου, ο νυν περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκανάς και η δακάλα κ. Μαρία Παπάλου.

Αποχορώντας από την αίθουσα του Δ.Σ. Μεγαλόπολης επισκέφθηκε τα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου και συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά της Μεγαλόπολης και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στους δρόμους και τα καταστήματα της πόλης συνομιλώναντας με τους πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο