Νίκος Γόντικας: Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα – Συνεργάζονται πλέον ανοιχτά

Με κάθε τρόπο και μέσον η Περιφερειακή αρχή Τατούλη υλοποιεί την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (απόφαση της ολομέλειας του Υπουργικού Συμβουλίου που υπέγραψε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας) για την αρπαγή της γης από τους κατοίκους της Παλαιόχουνης για να φτιάξει η ΤΕΡΝΑ το Σκουπιδοεργοστάσιο.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/jwJtOdNNpMU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η δημόσια δήλωση του κ. Δέδε ότι «Ο Τατούλης τα έκανε θάλασσα και εμείς πήραμε την απόφαση για να προχωρήσει το έργο» εννοώντας την απόφαση για την επίταξη, που τη βάφτισε σύντομη απαλλοτρίωση, σε συνδυασμό με τις Δηλώσεις του κ. Νίκα υπέρ της ΣΔΙΤ δημιούργησαν το πλαίσιο της ανοιχτής συνεργασίας ακόμη και προεκλογικά για το καλό της ΤΕΡΝΑ.

Ο κ. Τατούλης που ακόμη και με τη βοήθεια των γνωστών προθύμων δεν μπορούσε να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις για επίταξη που πήραν με 21 ψήφους στην παράνομη συνεδρίαση στις 13-3-2019, βρήκε άπλετη βοήθεια στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στην παράταξη της Ν.Δ. και του κ. Νίκα αλλά και στους Οικολόγους και τη ΛΑΕ. Με όλους αυτούς κατάφερε να πιάσει απαρτία με 28 παρόντες. Για να πάρει άλλη μία απόφαση επικύρωσης των πλαστογραφημένων πρακτικών με ισχνή μειοψηφία, 19 θετικές ψήφους στις 51.

Όταν αυτά γίνονται προεκλογικά εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας τι θα γίνει μετά την απομάκρυνση από τη κάλπη.

Αποδεικνύεται με πολύ καθαρό τρόπο η σύμπλευσή τους στην πολιτική που υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και προεξοφλεί τη μετεκλογική συνεργασία τους για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις πολιτικές που μας έφεραν εδώ.

Αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί με καβγαδάκια για τις διαδικασίες ούτε από τα ουρλιαχτά του κ. Τατούλη για την πατρότητα αυτού του αντιοικονομικού και αντιπεριβαλλοντικού εγκλήματος που θα το πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου να μην προδώσουν την πείρα τους, να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς και να ενισχύσουν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση, τη δύναμη που δεν θα τους προδώσει ποτέ, που θα είναι μαζί τους στις διεκδικήσεις τους.

Να ενισχύσει το Κ.Κ.Ε. παντού και στην Ευρωβουλή και στη Βουλή και στους Δήμους και στην Περιφέρεια.

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Και Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο