Πέτρος Τατούλης: Η Περιφερειακή Αρχή κοντά στις μεγάλες διοργανώσεις και γεγονότα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα και υποσχέθηκε πολλές αντίστοιχες στο μέλλον. 

Ακόμα, ο ΝΑΣΚ Αίολος τίμησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στην τελευταία ημέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοίας Νοτίου Ελλάδας.

tat istioploikos kalamata

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τατούλης συνεχάρη τον Αίολο που ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα, παρά την μεγάλη συμμετοχή που υπήρχε και δήλωσε πώς «η Περιφερειακή Αρχή θα χρηματοδοτήσει το επόμενο διάστημα ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις και γεγονότα.

tatoulis istioplo kalam

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους φορείς της πόλης, που βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και θα ήθελα να πω ότι ετοιμαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερα γεγονότα τα οποία θα είναι διεθνή και θα έχουν έναν παγκόσμιο χαρακτήρα για το 2020», είπε χαρακτηριστικά.

tatoulis istiopl kalamata

Ο κ. Τατούλης τόνισε επίσης ότι η Περιφερειακή Αρχή σχεδιάζει μεγάλα αθλητικά δρώμενα που θα συμπέσουν με τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821: «Όλα αυτά τα μεγάλα γεγονότα θα τα χρηματοδοτήσει η Περιφερειακή Αρχή και ιδιαίτερα τα πολύ μεγάλα γεγονότα, που προετοιμάζουν ουσιαστικά το έδαφος προκειμένου να έχουμε ένα απτό παράδειγμα της γιορτής των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του 1821».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους...

ΟΕΒΕ Αρκαδίας: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας διοργανώνει “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στον Δήμο Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή ρεύματος,...

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την αφρικανική σκόνη

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση για την κίνηση στους δρόμους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο