Μαρτίου 05, 2019

Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη “Πελοποννησιακή Συμμαχία” του Γιάννη Μπουντρούκα

Επιβεβαιώνεται καθημερινά η ανοδική πορεία της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” στην κοινωνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Γιάννη Μπουντρούκα:

"Με στόχο την ανάπτυξη στην πράξη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προσπάθειά του να συγκροτήσει το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες και απλοί πολίτες συστρατεύονται στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή πλεύσης της Περιφέρειας.

Σήμερα ( Τρίτη  5/3/19 ) ανακοινώνονται τρεις νέες υποψηφιότητες ( 2 από Μεσσηνία και 1 από Λακωνία ) οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαίου.

Ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” Γιάννης Μπουντρούκας καλωσορίζει τα τρία νέα στελέχη στην παράταξη και τους εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Οι τρεις νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Γιάννη Μπουντρούκα είναι οι εξής:

ΖΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Από την Κορώνη Μεσσηνίας, Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, Ιδιωτικός υπάλληλος

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Από το Γύθειο Λακωνίας, ΔΟΚ  Αξιωματικός Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 16:12

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr