Κωνσταντίνα Νικολάκου «Σύντομα ξεκινά η κατασκευή των μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με τις απαλλοτριώσεις του έργου ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ βρίσκεται σε φάση υλοποίησης, δεδομένου ότι έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις και πληροί όλες τις Ευρωπαϊκές και εθνικές προδιαγραφές.
Είναι ένα έργο σταθμός για την Πελοπόννησο, που αλλάζει τελείως τα δεδομένα σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, το περιβάλλον και την οικονομία.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68, η οποία στηρίζεται σε τυπικούς λόγους και όχι ουσίας, να αποτελέσει εμπόδιο στην εξέλιξη του έργου.
Η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν απλά και μόνο φασαρία και εντυπώσεις ότι δήθεν κινδυνεύει το έργο είναι χωρίς αντίκρισμα.
Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι το έργο προχωρά κανονικά και ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των μονάδων διαχείρισης των απορριμμάτων».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο