Ιανουαρίου 23, 2019

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Σταματάκου στην ΠΕ Λακωνίας ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Σταματάκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποψηφιότητα του κ. Σταματάκου και δήλωσε «πρόκειται για έναν εξαίρετο επιστήμονα με πλούσιο βιογραφικό, τόσο στο επίπεδο της επαγγελματικής του δραστηριότητας, όσο και του ερευνητικού και συγγραφικού του έργου.

Είμαι βέβαιος ότι με την προσθήκη του στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου θα ενισχύσουμε κι άλλο τη δυναμική και την αποτελεσματικότητά μας στη Λακωνία προς όφελος των πολιτών».

Ο κ. Σταματάκος από την πλευρά του δήλωσε «Το να σε επιλέγει ο Περιφερειάρχης  Πέτρος Τατούλης να αγωνιστείς μαζί του για το όνειρο ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  εκτός από τιμή είναι και καθήκον, ώστε να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα. Αποδέχομαι την πρόσκληση και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω ώστε η Λακωνία να γίνει ακόμη πιο όμορφη, φιλόξενη και ασφαλής. Σας ευχαριστώ κ. Τατούλη».

Ακολουθεί το βιογραφικό σημείωμα του κ. Σταματάκου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 17:03

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr