Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας (pics)

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Σεραφείμ ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη και ο Ιερέας Ριβιώτισσας πατήρ Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαγγελόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Καρράς και κ. Μπουκουβάλας, κα Μπελεγρή, κ. Σκούρος και κ. Τζεφεράκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Παναρίτης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Μπότσιος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης κ. Σάββας Βελισσάρης, ο Πρόεδρος ΦοΣΔΑ κ. Αργειτάκος.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα ευχήθηκε στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και στις οικογένειες τους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία. Η κα Τζανετέα επεσήμανε για μια ακόμα χρονιά την σοβαρή έλλειψη προσωπικού και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά ώστε να εξυπηρετούν τους πολίτες με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες της πόλης που είναι χορηγοί της εκδήλωσης και συγκεκριμένα την επιχείρηση Τσικάκης Γιαννόπουλος Α.Ε.

Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι το 2018 πρέπει να γίνει μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς καθώς η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση όχι μόνο ζωντανή αλλά και πιο δυνατή. Ο κύριος Τατούλης ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη κα Τζανετέα και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Ευχές προς τους υπαλλήλους απηυθύναν οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κα Νικολάκου και κύριος Παπαγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης, ο ειδικός γραμματέας κ. Σταματάκος, καθώς επίσης και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της Λακωνίας κ. Καρράς, κα Μπελεγρή, κ. Μπουκουβάλας, κ. Σκούρος και κ. Τζεφεράκος.

{gallery}periferiaki_enotita_lakonias{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο