Συνεδρίαση επιτροπής λιγνιτόσημου. Εξώδικο στη ΔΕΗ για τις οφειλές των 20 εκ ευρώ

Μετά από αρκετό καιρό συνεδρίασε, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη η Επιτροπή Παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου, του λιγνιτόσημου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση για την μεγάλη οφειλή της ΔΕΗ, που φθάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ περίπου, αφού δεν έχουμε πάρει χρήματα από το 2012.


Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε ήταν να κάνω μία επικοινωνία με την υπεύθυνη της ΔΕΗ, τουλάχιστον να πάρουμε τα χρήματα της χρήσης του 2012, που φθάνουν τα 4 εκ ευρώ, διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά, για την διεκδίκηση των χρημάτων, αφού, όπως είπα "έχουμε χαρτιά αλλά δεν έχουμε λεφτά".


Παρά τα προβλήματα από τις εκπτώσεις παλιότερων έργων εντάξαμε κάποια έργα.


Την προμήθεια δύο υδατοδεξαμενών για το Καστανοχώρι και την Ποταμιά, 50 κυβικών η καθεμία,καθώς και δύο μικρά οδικά έργα στα Μαυριά, και από τον οικισμό Περιβόλια ως Βρυσούλες.


Επίσης εντάχθηκαν η αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας της Καρύταινας, του ιστορικού κάστρου του Λεονταρίου και εργασίες στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. Ακόμα εντάχθηκαν κάποια έργα ασφαλτόστρωσης στο Άκοβο, η προμήθεια πινακίδων στη Μεγαλόπολη καθώς και φωτιστικών μέσων.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr